Meraban time…

Meraban time…

Sekarang ni kat FB ramai ex-schoolmate aku tengah gigih buat reunion. Aku…. tengok je lah gambar2 diaorang tu… The funny thing is, tak terasa pulak nak join in… aku adalah sangat anti-social ok.. buruk! Malas lah nak join sebab aku bukan rapat pun dengan yang organize tu, eventhough there are some of my ex schoolmates yang aku dying to see again, aku tak suka large crowds. Aku prefer intimate settings of maybe less than 5 people…. boleh? Dah lah anti social, control freak pulak tu…. hahaha… gila… Kadang2 tu jealous gak tengok diaorang tersengih lebar dalam gambar… tapi kalau setakat nak jumpa and compare who’s better at life… no thanks! Lagi satu, bila berjumpa nanti mesti akan tanya pasal personal stuff kan? Aku tak suka nak bercerita pasal personal stuff bila ramai pelanggut dengar (perasan! macam lah life aku interesting sangat ada orang nak tau… hahaha), just not my kind of thing. Aku private ok… i know it doesn’t seem like that because i write about A LOT of private stuff here but it’s different when you have a live audience of mak nams… me no loike! Seriously though, i am dying to see some of these old friends of mine. I miss them and i want to hear what’s going on with their lives. Sigh…. feeling melancholy lah pulak…. tadi bosan….

3 Responses »

  1. eh, aku pun tak suka la nak pi reunion.. walau i nampak macam rawk (aku pun dibenarkan prasan kan?hahahaaa)… budak yg aku tak suka lagiii ramai dri yg aku suka, well since aku suka hukum manusia by their association (hehehe) kalau organizer or the comers aku tak berkenan, the whole reunion aku boikot..

  2. oh sama la dengan!!! kita pun tak ske wak reunion bagai nih. penah pegi skali je sebab it was less than 6 people. there would be another big reunion i heard this coming June tapi iolsz awal² dah tukar no tepon bagai tak nak dijejaki punye pasal. ngeh ngeh.

  3. Hantumakan – perasan pun perasan lah janji rawk! Yes… jangan menyeksa diri sendiri, kalau tak suka boikot aje! 😀

    Cik Gebu – Syabas bette he! Uols sangat extreme, tukar no tepon bagai…. i tak suka reunion kerana i tak de baju yang canteekk nak pakaiiii…. (boleh? aku dah gila lah pulak balas comment kau ni…) :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>