Mentang-mentang makan free, Ko buat muka asam kecut eh..?!

Mentang-mentang makan free, Ko buat muka asam kecut eh..?!

Ini ialah chicken lasagne, keluaran CoffeeBean. This particur one, aku makan kat outlet yang kat Plaza Pelangi….

Lasagne ini adalah sangat sedap, tambah pulak orang belanja kan…. double, triple ler kesedapan nye…. tapi ada gak aku nak komplen…. servis sucks! Ambik order tak nak tengok muka kita, cakap dengan nada condescending, amik order kita kena repeat sampai 3-4 kali… pekak ke? Itu lah sombong macam haram tak nak tengok muka time cakap… Actually bukan aku yang kena tapi orang yang belanja dan keluar duit…. tapi staff yang hantar lasagne tu pun muka macam asam kecut – macam lah aku makan free! Eh… memang pun…. haha….. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>