Melayu Hengland agaknya..?

Melayu Hengland agaknya..?

Aku tak de idea nak update blog… masak malas, makan kat luar pun, balik-balik pi McD drive-through jek, so apa sangat yang aku boleh buat bahan..? Nasib baik semalam aku check email nampak menatang ni…

adisuzuka
[email protected]
118.100.27.253
Submitted on 2013/04/23 at 8:44 pm

Standard Bahasa Inggeris tahap Malay english… non formal standard for English education…. shame on you….no amusing at all…

Approve | Reply | Quick Edit | Edit | History | Spam | Trash

My response ? Muahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha… bodo ke apa ko ni? Aku melayu, memang lah english aku tahap melayu..sebab aku bukan omputeh… aku bukan english educated, sekolah kebangsaan je… Cikgu English aku pun Mrs Ho, Cina bukan omputeh…. ……………………hahahahahahahahahahahaha…….. nak buat apa aku malu? bukan cita-cita aku nak hiburkan ko….. tapi ko memang class…english educated court jester…. muahahahahahahahahahahahahaha…. beta suka….

5 Responses »

  1. Err… nape “english” dia bkn standard british english atau american english pon?? English 322 atau 1119 cambridge pon x. Very shame shame lorrr

  2. mueheheh… mula-mula i baca mmg mcm nak marah tapi bila i baca balik banyak-banyak kali, i rasa macam dia buat lawak pulak…. biar lah sarah…umpama perampok yang pecah masuk rumah orang, datang tak diundang, tetiba meninggalkan taik…. eh, eh… apa i merepek ni… hihi…

  3. Eh, sukati ko lah kan ko nak tulis dalam bahasa apa pun.. awat orang tu sibuk?
    If you’re teaching English sekalipun, it is up to you. Your blog, your language.
    Ada juga manusia macam ni wujud lagi. Sohih orang tu sakit mental!!

  4. Hahahaha……. Zaman skrg mmg ramai yg sakit mental… Apa pun, blog i ni bukan nye blog ilmiah..blog merapu… Too bad whoever melayu hengland is, they took it personally…. Hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>