Me, myself and i…

Me, myself and i…

Aku nak mengutuk blog seseorang ( yes i know, sangat keji sebab bila orang kutuk blog aku, aku meroyan..) tapi … aku tak boleh blah lah!

  • Boleh tak kalau setakat beli lipstick MAC harga RM63.00 tu pun nak masuk blog? Motip letak gambar tag harga? Supaya aku tau kah MAC ko ori?
  • Muka ko berseri bagai punggkuq rindukan bulan, harus lah tunjuk set pencuci clinique yang ko BARU beli ….kan??? tapi ko lupa nak tunjuk tag harga, so maybe ko beli clinique reject yang berlambak kat kedai Ah Lian kat Orchard Road tu…..
  • Motip letak gambar blur2, gelap tak nampak apa, harus lah ko dah tak dak modal kan…?

EEEeeeeeEEE aku sakit otak and aku salah kan KAU, ITA! Kenapa lah ko suruh aku baca blog bodoh tu… and now i am ruined for life………(mati la drama)…

AND aku tak boleh belah orang bahasa kan diri dia – ME…. Me pergi shopping, me beli chocolate mahal, me beli jugak kerana me suka chocolate tu, Me makan mee goreng mamak, me posing dalam gelap nampak gigi aje, me pedulik hapa korang nak kutuk, me tak peduli me punya blog me punya suka nak letak apa, me, me, me……Macam nak toreh kornea masa baca blog tu tadi, tapi tetap lah gigih sampai masuk 3 page kan baca…. huwaaa…. nampak sangat lah me tidak ada kehidupan……. sedey :(  aku mintak maaf kerana telah membazir kan 2 minit dari kehidupan korang yang membaca entry separa (separa kah?) gila ini….. aku rasa aku nak period la…..

Me punya lipstick….

gila

  1. Lipstick ini memang berkurun lama nya sebab tu tag harga dah luntur dakwat
  2. Aku tau lah lipstick tak boleh simpan lebih dari 6 bulan! I like living dangerously..
  3. Sarung bantal tu memang dah berdano sebab itu ada nampak peta (mati lah laki aku punya…ker? …haha) aku malas nak tukar….sila lah kutuk…
  4. Sadly…. Me memang tidak ada kehidupan……….. 😛

2 Responses »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>