Masak Apa Hari ni bersama Mak Mokz – Sambal Udang Petai

Masak Apa Hari ni bersama Mak Mokz – Sambal Udang Petai

Mesti tau ini apa kan..?

Heh… tau ke tak tau, aku nak tunjuk gak body dia yang cun dan wangi tu…

Tu diaaaaa… petai le.. Petai hak yang ini, en. laki kait kat umah kawan dia…. petai muda laii… walaupun muda, bau dia totap mengancam jiwa aku.. favourite aku nih… rasa petai ni pun sodap, macam makan timun je… Biasanya aku akan masak sambal petai sebab walaupun feberet, aku jarang beli sebab JARANG masak… muhahahahaha… Malas lebeh nak buat camno….?

Sambal Udang Petai…. terbaeekkk dari ladang… dan selepas kejadian (makan lunch) terbaeekkkk punya bau kat toilet masing-masing… hahahaha… 😛

2 Responses »

  1. mak, mak, bila pulak ler aku beranak kan ko ek..? Eh.. tak, nanti ko panggey mokz pulak…. haa..lantak ko lah nakkkkk…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>