Marketing Tactic – Aku gak yang Tipah Tertipu…..

Marketing Tactic – Aku gak yang Tipah Tertipu…..

Hari tu pi market, nampak menatang ni…

Aku memang hantu makan ceri tomato.. and i am always on the look out for the sweet ones… sebab aku ni tak pandai cari, selalu kalau jumpa tak berapa manis… masam-masam manis yang banyak… kalau colleague aku kat opis ni dia memang pandai cari, mesti jumpa yang manis… jeles i! So bila aku nampak kotak ni, aku ada lah teruja katak ok..?! Warna dia pun menariks kan? Orangey gitoo…. Gigih la bawak gi opis, konon buat healthy snack….. tapiiiiiiiii………Puiiii! Masam!…. Gerammm je, memang lah aku boleh makan tapi sebab dia dah iklan kan menatang tu manis…rasa tipah tertipu la….! Nasib baik harga tak mahal sangat, cuma RM3.00. Last-last aku bawak balik rumah lebur dalam lauk je lah… sedap jugak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>