Mari Makan Sotong Kicappppp

Mari Makan Sotong Kicappppp

Ini dinner aku hari ni… malas betul nak masak tapi nak keluar pun, dah tak tau nak makan kat mana and nak makan apa… Asyik nak makan sedap, poket aku kata kurang sedap…. hehe sib baik ada stok sotong dalam tin Rex… masak kicap letak cili padi banyak2…. lama tak makan macam ni… sedap!!

Hehe… nasi banyak, macam pekerja kontrak je makan.. tapi pemalash… sebab tu i round ok…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>