Mari Makan Rotii Araabbb

Mari Makan Rotii Araabbb

Ini makan kat restoran yang kat depan masjid BBU. Mak aku nak makan roti nan but tak mau lah pi kat kedai roti nan tu sebab eventhough roti nan dia sedap, kuah nye tak berapa best. Manissss!

So this is what my maman ordered, roti nan biasa sajork…tapi kuah dia tu yang best, kima daging, sos hijau tu and kuah kacang dhal..

Ini aku punyerrr…. Roti Arab. Tak pernah order, ni first time makan. Sedap! Aku suka bau dia, and nak makan hati2 sebab ada wap panas dari dalam roti tu.. Kan rupa dia cantik jek, bulat dan kembong semacam…sebab banyak hot air!..Hehe..memang sedap dan muai, makan satu dah konyang… Rega pun murahss.. Dalam RM3.50 for the set (dgn kima daging) Malam tu makan hanya RM10… Mokcik sukerrzzz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>