Mantera ngan mantra sama tak?

Mantera ngan mantra sama tak?

Cerita seram Mantera dah keluar kat panggung tapi sedey tak de orang nak teman aku tengok…. :( Diam lah! yes, aku suka tengok cerita melayu so what? Benci betul lah, ajak en. laki, dia kata tak minat, ajak fiza, pun sama, sengal… tak pe, nanti aku ajak mak aku gi tengok. Walaupun dalam cerita ni ada orang bogel-bogelan, caya lah that’s not the reason why aku beria-ia nak tengok…. i tak teruja nak tengok burung pipit…. 😛

Anyway… kat opis aku pun ada gak ala-ala tulisan mantera…. jeng..jeng…jeng…

hahahaha…. nampak tak tulisan tu…. aku kasi up sikit.. mesti best punye…

hehehehe…. ini kerja akak tea lady cum cleaner opis aku… alah yang basuh mop dalam jamban tu…. tak nampak kat atas tu dia jemur mop tepi jamban… hihi, actually akak ni sopan lah jugak tulis tisu…. kalau aku buat kepala biol aku, nak jek tambah satu lagi ayat kat mantera akak tu…. kat sebelah tisu tu, aku nak letak ……TAIK!  hihihi…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>