Mana lagi best? Basah or kering?

Mana lagi best? Basah or kering?

Semalam aku emo tulis pasal mulut puaka dari gua hantu tapi hari ini aku tak emo lagi, laki mak dah balik uoollsss…. (nyampah, perang, baling bom atom ye gak tapi sapa tak sayang laki ooii…?) yang paling penting kali ni dia balik not just membawa telur kecut but dia belikan aku air mata kucing from Petaling street uoollsss…. perempuan materialistik yang tak berwibawa sungguh aku ni.. kena sogok dengan air mata kucing pun dah suka… ishhh! Anyway…hari ni aku nak sambung umpatan aku terhadap mulut puaka tu… keji tak??? Semalam lepas aku keluar dari lif tu aku telah transform kepada monster dan mengadu domba kat member aku sambil carut-carut kan si puaka ni, biasalah masa kita tengah diselubungi nafsu amarah ni, bak dipeluk setan tak nampak apa dahh….Bila aku dah cool down, aku ternampak kelibat puaka ni, disebabkan aku masih tak selera nak tengok muka dia aku buat-buat busy mengadap computer TETAPI aku still boleh perasan kelibat dia ala-ala meninjau ke arah aku… adakah dia A) mau mintak mahap dari ku? B) nak laser aku lagi sebab rupanya dia terdengar aku carut-carut kan dia C) saja jek sebab darah dan gen DNA puaka ni memang dah termaktub spesis PUAKA KEPOH DARI GUA HANTU? Tak payah susah-susah nak teka-teki, C lah jawapan dia! Hari ni si puaka ni entah bila masa masuk opis ni agaknya tiba-tiba jek duduk kat meja dia di balik tiang… macam kat bawah ni..

pix-005-copy

Tau pulak puaka ni tak nak terserempak dengan aku hari ni. Dia nak keluar opis kan kena lalu kawasan aku (cheh! macam chief kongsi gelap aku..) bawak bodyguard, dua orang sotong, apit dia kiri kanan. Heh! Ingat aku takut lah dengan sotong tu… gua dah kautim dengan itu sotong…

calendar

Ini gambar calendar aku… motif dalam kalendar pun ada tulis babi? Sebab dah dua hari aku jadi late comer sebab computer kat opis aku ni macam siput babi mabok, slow giler bila kita switch on…  Aku ingatkan pc aku sorang je yang slow, rupanyer pc colleague aku semua lagi teruk dari gua punya…TENSEN TAU AKUUU…!Eh.. korang yang baca ni jangan lah rasa mabuk pulak baca stail aku merapu, gua memang macam ni beb, kejap aku, kejap gua, kejap wa, kejap i, kejap kita..awak… identity crisis ke hapa tak tau lah..cuma dengan laki aku jek aku tak boleh nak cakap lu-gua..kena marah beb! mencik!Lagi satu kan, perasan tak orang johor lah selalu nye, suka cakap WAK LU? Walaupun gua sendiri guilty gunakan ayat bodoh nak mam ni, kalau kau tengah bercakap dengan member dan setiap pertanyaan atau statement kau tu dibalas dengan wak lu, tak ke kau rasa nak jolok lubang idung dia dengan ibu jari kau? Aku tak kisah lah kalau taik idung dia basah janji aku boleh sumbat dua-dua ibu jari aku dalam lubang idung dia, pastu angkat ke atas skit, PUAS HATI BEB! Cuba kau sumbat ibu jari sedalam-dalamnya kat lubang idung kau? Sakit tak?? hehe… Another soalan bongok giler untuk korang… antara taik idung basah dengan taik idung kering yang melekat, yang mana kah lebih stim nak dilombong???

lu-apsal

4 Responses »

  1. hehe… ayat meraban nama nye..
    thank you for coming… i (nyampah..guna perkataan i plak..) sgt teruja you datang melawat i…. (sipu-sipu malu…) (kau rasa nak tendang tak..??) hehe

  2. haha, tak tendang de.. ai (juga sipu2) kagum ngan yer cooking.. ai juga suka bli barangan felik di tesco, but nasib baik censorship board ai tak berapa censor (read laki eden)..

    yer blog lagi lama kan, since 2007, so ai tengah buat perangai jenuh nak pi baca semua secara berperingkat..

    and tadi baru tergelak membaca fasal abang yg korek idung tatkala tunggu bini sambil menyeringai, hahahahahaha ..

  3. yess… i punyer censorship board sgt kijamm… tak boleh nak cilok nanti penat dengar bebelan sakti dia.. dan juga penat nak buat muka seposen sebab rasa macam nak sumbat jek dia nyer radio… (sorry terlebih pulak cerita..)

    ele… malu2 siput bab i membaca nyer… ko jangan percaya sangat nok apa yang aku tulis tu… banyak meraban jek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>