Malas giler dol!

Malas giler dol!

Holla! Budak-budak dah naik sekolah… jalan raya pun start lah sesak semula… Boring.. Hahaha.. macam lah aku ada anak nak sekolah pun.. Lama tak update sebab malas dan ketandusan idea… Aku share gambor ni jek la dengan korang..

Ini lunch aku ntah berapa minggu lepas… upload kat FB, biasalah mesti mau menunjuk2 skit, riak sikit….masak tetel asam pedas yo! Nasib baik tak de langau jantan bagi komen suruh aku kurangkan makan nasi….! tapi tetel aku ni tercair sikit kuah dia.. kalau pekat sikit lagi – kawwww! Sebenarnya, aku belajar makan tetel ni dari an ex-bf, he loveesss tetel asam pedas and aku at the time, kononnya nak tunjuk mithali cooked him some… ye lah.. aku time tu verangan lah konon nak kahwin dengan dia.. little did i know that he was the incarnation of cupid – the short stunted never to grow, god of love.. only instead of making people fall in love, dia lah pulok yang asyik fall in love with OTHER PEOPLE aanndd into their panties too… muahahaha… needless to say, that relationship didn’t last but my love affair with the tetel….. blossomed, aku masak kari, masak kuah mee rebus, masak gulai merah hjh ani, macam2 ok..? ANDDD.. tetel dulu murahhszz sekilo baru RM2-3, hari tu aku pi beli tetel sekarang dah RM10 sekilo ok..?? Bukan nya banyak daging nye pun, lemak jek lebih… Resepi aku belum upload kat resepimalaya… Malass.. Kat sini pun malas nak letak… hihi 😛

OMG!! Aku adalah kecur air liur bila tengok gambar sendiri.. sila lah lempang muka sendiri laju-laju.. Makan je keje kau, tak sedor badan dah bolat seperti globe……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>