Makan2 Cari Pasaalll – Rest. Singgah Selalu, Kipmart Tampoi

Makan2 Cari Pasaalll – Rest. Singgah Selalu, Kipmart Tampoi

Restoran Singgah Selalu, kalau kat JB ni siapa tak kenal kan..? Aku dah lama tak pergi branch yang kat depan Danga Bay tu. Malas…. ramai sangat orang and tak berapa sedap. Yang ini Restoran Singgah Selalu branch Kipmart Tampoi. Dengar cerita branch ni bukan diurus oleh management yang sama but telah di ‘ali baba’ kan…. Hahahaha… ntah la, tak tau betul ke bukan… Yang pasti, hidangan Nasi Ayam Penyet dia, TERBAIK pada aku… Sambal pedas giler, sampai menitik air hidung ~ Yummy! 😛

Harga sepinggan ialah RM8.00… Puas hati…Sedap wooo!

Chicken Chop, satu pinggan RM14.00. Mahal…? Berbaloi-baloi…. ada brokoli, cauliflower, coleslaw, french fries, baked beans and ayam tu pulak, rasa dia …. sedap wooo!

Mee sup, tak power sangat sebab tak de cili padi potong tapi ok lah… Harga RM berapa tak ingat pulak….

Tu dia…. total makan 5 orang. Ok lah tu, puas hati sebab sedap….. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>