Makan-makan tak cari pasalll laaa – Vivo – Pelangi

Makan-makan tak cari pasalll laaa – Vivo – Pelangi

Asal nye aku nak minum kopi… starbak to be precise.. so pi lah plaja pelangi.. tapi aku lupa plak yang kat situ biji kopi bukan starbak.. aiseyyy.. pastu full house plak tu… terpaksa lah plan B which was… apalagi.. makan la! Aku dah lama tak makan kat VIV0, seret je lah my maman pi situ..eleh.. seret-seret pun rela jek orang tua tu… makan maa… sapa tak suka.. hihi 😛

Tak dapat pi starbak, kunon order la capucinno kat sini, sadly…dissapointed giler…. sebab tak macam yang aku impikan.. banyak colok kan aku ni… well…. 😛

Moka kot..? My maman’s drink…

Ocean platter ke apa nama dia ntah..? Lupa plak… ada onion ring(dapp!!), calamari (sutun), fish (to die for..dap!), scallop (dap!) and french fries..sangat best!! i loike! Rega RM18.90… My maman, suka bangat kat coleslaw tu, crunchy and sedap – dia kata. Pada aku biasa je sebab teruja makan scallop kan.. (jakun..) tapi tak sure pulak if scallop tu, ori or yang ‘perisa’ scallop je, maklum, mokcik tak pernah makan scallop tapi judging from what i ate, sedap dol! Dah nak abes baham baru teringat nak amek gambo… camne…? sebab sedap sangat kan…(macam nak tampor tak..?) 😛

Heeee.. peperoni pizza…(RM19.90 – dapat satu fruit juice free) i sukerz tapi tak abes sebab dah kekenyangan.. end-up doggy bag, bawak balik ler… habiskan memalam buta, time kebulur.. mana le tak gomuk…. Aku memang suka giler pizza vivo and dominos daripada PizzaHoot, maybe sebab crust dia tak muak kot..? Eleh..dalam sebulan pun payah sekali nak pi makan, suker gilerz kunon… haha, nampak noo palsuuu… 😀

Entry bongok sebab tak de inspirasi nak merapu tapi tetap NAK jugak update…..

2 Responses »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>