Makan-Makan tak cari pasaalll laaa – Hot Kitchen revisited..

Makan-Makan tak cari pasaalll laaa – Hot Kitchen revisited..

Dinner 2 – 3 hari lepas kot..? My amma sudah terliuq tengok mee goreng mamak kat blog sarah…and ajak i pi ke hot kitchen… Since i pun memang tak kuasa nak masak, pi lah memenuhi impian my amma tu…

Ini lah dia mee goreng mamak idaman my amma… actually, mee ni bukan ler original mee goreng mamak, more like mee goreng biasa je.. memang sedap!

Ini yang aku order, beef kway teow… sedap! Tak tau nak bebel apa…aku tengah boring sebab baru found out that ada gambar kat dalam blog ni telah dicilok dan digunakan oleh someone kat FB. Masa aku ternampak tu, aku macam.. eh, macam kenal je gambar ni… ni bukan gambar aku ke..? apasal plak badigol ni pakai..? Kan..? Tak pasal2 dah ada nick name baru BADIGOL! Nasib baik tak terpanggil vavi…. Aku pun pelik bin ajaib macam mana dia boleh mencilok gambar aku tu…. Adakah dia pembaca blog aku yang bodoh ini (blog aku bodoh, dia badigol..)? If so, sound lah kat aku kan, nak cilok gambar..dah la share dengan kengkawan dia pulak tu… Mencik! Curi gambar aku, share kat wall, yang mana aku pun dalam friend list dia… macam….. bangang bt badigol!

(abessss….mokcik gemuk nak bebel..) kat opis aku pun ada type2 badigol tak reti bahasa dan tak ada adab ni… aku tak paham, orang yang suka pakai barang orang lain dan buat macam harta sendiri… dah la pinjam/pakai tu tak mintak izin, lepas tu dia bukan nak pulang dalam keadaan asal..dia biar je benda tu, terbarai ke, kotor ke, tergolek ke, peduli apa maknenekdiatakajar kan..? aku benci type2 badigol ni…. sebab aku tak buat macam tu… kadang2 laki sendiri pun termasuk gak dalam type badigol ni… pakai something, bukak gobok, tak reti nak put it back to where it was… dia biaq pi je… drives me nuts!!! tapiiiiiiii kan… if you ask my amma pun.. she will say AKU NI PUN BADIGOL….. hahahaha… lepas buat kek tak reti nak simpan balik barang2 baking…. haha (ketawa palsu..) Maaf ye mak minah….!!!!!

2 Responses »

  1. memang sedap… 1st time i try memang marvelous, 2nd time, sedap tapi tak marvelous… i rasa dia ada 2 cook and 1 of the cook tu masak tak marvelous… hehe… sebab dah banyak kali macam tu, either mula-mula makan marvelous then tak marvelous, or vice versa…rasa dia akan lari sikit alignment…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>