Makan-makan carriii Pasaaallll – PG Art Cafe, Taman Universiti, JB

Makan-makan carriii Pasaaallll – PG Art Cafe, Taman Universiti, JB

Salam uolls…. Sebenarnya aku dah a few times pergi mentekedarah kat restoran ni tapi biasa lah kemalasan tahap hazab nak mengedit gambar yang menghalang post ni diuploadkan…. Ini pun upload dalam kemalasan ni nokss… Makanan arab biasa lah tak pedas, siapa hantu makan cili padi mungkin tak suka, aku hantu makan, suka ajee… janji makanan… sedap pulak tu… jom tengoks gambar….. review ada adik ni dah buat, so aku macam malas nak banyak cerita…. joommm…

Gred a wwoooo.... Bukan senang nak dapat gred A. Sgt Bersih, syabbas bette

I love the effort they put into this... cantekk!!

Appetizer, sekeping roti, goat cheese, olives dan daun selasih & pudina. Makan sekali daun2 tu - sedap!!

Hummus - lebih sedap dari hadramawt....

Beriyani Kambing - ini my hubby nye plate.... portion besaq tak habis makan tapau bawak balik... hehe sedap tapi tak boleh challenge hadramawt punye lamb mandy

lupa nama nasi ni apa tapi i panggey nasi ikan sebab itu ialah ikan. Errmmm something different, i memang suka lah org lain mungkin tidak... sebab tak de kuah just macam tu and coleslaw yg sgt rustic...

ini tangan ma mere cherie, saje nak tunjuk bling2 dia... nasib baik bukan original batu permata harta ismet ulam raja kalau tak habis kena samun...

ma mere makan chicken kebab, actually i yang paksa dia makan chicken... hehe jahat kan... a bit dry..

ini kebab kambing, ana punya lah.... masyallah... sedap! ma mere pun asyik ngecek... nyummm!

2 Responses »

  1. baru perasaan, theme ape ko pakai ni, fugly seh.. btw, makanan ni nampak cam tak berape menarik je, ape kate ko try banje kitorg makan situ lak

  2. sebok la ko, aku punya suka lah nak pakai theme apa pun…
    ko belanja aku dulu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>