Makan-makan, cariiiii passaaalllll – Yus Bianco, Halal Italian Eatery, Bukit Indah JB

Makan-makan, cariiiii passaaalllll – Yus Bianco, Halal Italian Eatery, Bukit Indah JB

Sebenarnya dah lama discover tempat ni, dah banyak kali pun makan kat sini…. Masa mula-mula discover tempat ni baru bukak, staff pun tak de, signboard kat luar pun yilekk! Tapi yang membuat kan hati sudah terpaut ialah kesedapan lasagna (akak tu cakap – lasak-nia) and cabonara dia and dory fish and mushroom soup and garlic bread andd….. you get what i mean? Semua sedap!!

Masa bulan 5 hari tu, aku pun bawak lah rombongan meminang cik kiah pergi makan kat sini, masa tu hari sabtu kot?? Baru tauuu… bila orang ramai sikit, dia macam kalut, order lambat sampai and QC ada sikit kurengg… tapi aku pahamm… adat lah baru berniaga mesti ada kekurangan kan.. Masih gigih lagi pergi menjamu selera kat sini, kali ni pergi, waitress dia minah saleh wooo! Lasagna dia memang TERBAIKK!!! Worth the wait. 2nd contender is the pan fried dory fish, cuma itulah … nak makan kat sini, mesti sabar… kalau perut dah kebuloq, memang akan rasa sikit sentap la sebab diaorang punya style is slow and steady…

Enjoy the compiled pictures… hehe

Mushroom soup yg creamy and sedap. Garlic bread ada cheese... slurp!!

Lasagna is DA BOMB!! Meletop2 dalam perut - sedap sangat dan juga kalau order lambat siap... :P

Pan fried Dori, recommended. Fish is juicy dan tidak berbau hanyir...

I think this is chicken chop. Sedap juga...

Spaghetti carbonara. They used their own meat/salami which was not so nice but the carbonara sauce is to die for...

Another chicken dish, sedap!!

Beef Salami pizza agak nya lah... lupa... i loike sebab pizza crust nipis.. hantu pizzahoot mungkin tak suka..

4 Responses »

  1. mula2, kitaorang pun pikir benda yg sama… sebab perut tgh lapar kan..? tapi alhamdullilah dan dengan ajaib nya, kenyang…. (notwithstanding 2-3 side dishes yg dioddeerrrr…) hehehe 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>