Makan-makan cariiii pasallll – Restoran Kg Pasir Puteh, Pasir Gudang

Makan-makan cariiii pasallll – Restoran Kg Pasir Puteh, Pasir Gudang

Ini kes tak tau nak kemana tapi hati meronta-ronta bosan giler.. so kidnap my amma ajak teman jalan-jalan cari pasall… bila dah lama jalan-jalan cari pasall mestilah kena makan-makan cari pasalll pulak.. sebab nanti my amma mesti tanya soalan malu-malu taik kucing – kau tak lapar ke..? Yeszaaa… kali ni kita pergi kg. pasir puteh kat pasir gudang, ini je pun tempat yang halal yang aku tau… kalau kat tanjung puteri tu, aku tau ada tempat orang asli ke apa tu, ada kawan cakap sedap, tapi aku was-was status halal tu….

Order siakap stim halia… bellisimo… sedap!!

Lepas tu untuk vege, aku order baby kailan sos tiram… pun sodap!

Last sekali, telur dadar….. hahaha macam nak kena pelempang je kepala… kat rumah pun boleh makan telur dadarkan..? tapi tak tau lah ek, aku rasa telur dadar ni macam pembuka selera gitooo… kalau tak de lauk, goreng telur dadar makan dengan kicap pun sedap kan..?

Itu jek lauk aku order… sikit ek..? macam tak berduit nak makan jer…. tapi percaya lah itu pun dah sendat perut nak mengabihkan… makan berdua je, mak aku bukan nye boleh makan banyak pun, tangki dia kecik… itu pun nanti sebok paksa aku habiskan… Puas hati, makan sedap, semua licin dikerjakan.. and yang paling puas hati…bil makan cuma RM41.00 + 2 jelli kelapa + air tembikai & teh 0 kosong…. Murahssss!

2 Responses »

  1. nape x g smpi kg tg langsat sana? hehe ada 2-3 kedai mkn seafood tp kitorg try mkn mee bandung udang je slalunye sbb sedap. ada entry dlm blog.. tp ms tu i mkn ns goreng ketam sekor. heheh. bythe way, kt ofis i dh xleh access ur blog la. xtau nape.

  2. heheh… sebab tak tau jalan lah sarah.. masa tu dah nak maghrib… nanti kang sosat barat, penat tinger dengar mak hajah bebel kang…. i pun mmg ada niat nak gi tempat tu lepas baca dlm blog u…. insyaallah… hehe (pasal makan sanggup jek..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>