Makan-makan cariiii pasaalllll ~ Glamer Seafood, Sri Stulang 1, JB

Makan-makan cariiii pasaalllll ~ Glamer Seafood, Sri Stulang 1, JB

Jeng, jeng, jeng…. this will be a short post sebab tak de mood…. Dah beberapa kali makan kat sini…. Harga sangat berpatutan dan yang paling penting, rasa sedap yang belum pernah mengecewakan lagi…. Cuma satu jek tak best, servis. Diaorang kurang pekerja and tukang masak, so makanan adalah lambat sampai…. So, let’s tayang gambar…

glemernyeikan2

Dah hampir pupus kena serbu dengan piranha, baru teringat nak amek gambar…. hihi Dalam gambar tu, sayur kangkong goreng belacan, bendi goreng sambal, udang butter, siakap steam lemon (ini one of signature dishes dia, mesti order kalau makan sini..SEDAP!!), ayam goreng rempah…. Semua sedap except ayam sebab aku tak makan….so tak tau rasa…. Ini side belah kanan – belah kiri, i.e aku dengan bini juntai kat bawah ni…

glamernyeikan

Sama jugak, ada udang goreng butter, sotong goreng nestum (OMGGGG, tersangat lah sedap nye kat tekak aku…see betul-betul depan muka ok…) Sotong goreng tepung kat sini pun marvelous i tell you… kerak tepung sikit je and ranggup … chisss!! sotong nestum tu buat aku mengences sekarang ni…. binawe tull!

Hehe.. itu jek lah nak share… dah malas nak pikir dah… OPPS! Kalau nak datang better call dulu and reserve tempat sebab tempat makan dia limited, nanti berjanggut la tunggu… tak pun terpaksa balik dengan kuciwa…. Nah no tepon!!

glamor cfood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>