Makan-makan cariiii pasaallll – Warung Roti Nan, Kempas

Makan-makan cariiii pasaallll – Warung Roti Nan, Kempas

Dah lama teringin nak makan kat kedai ni, sejak baca dalam blog sarah tapi asal pergi kesini asyik la tutup kedai. Bayangkan daripada sebelum puasa… sampai lah lepas raya baru lah ada rezeki nak makan kat sini… hehe.. puas hati mokcik…

Makan roti nan mixed ni, roti nan sedap, lembut bangat… tapi i tak suka dengan kuah dia.. sebab ….terlalu manis… lepas tu i found out maybe owner dia ialah orang kelate..so tak heran lah … maniissss… hihi 😀

Selain dari makan roti nan, my amma and i juga telah order ayam tandoori… WOW! i loike! ayam tandoori dia… actually kan nak cakap ayam ni ayam tandoori macam satu penipuan lah bagi i… sebab rasa dia tak macam ayam tandoori tapi lebih kepada ayam panggang madu..sedapzzz! i tell you…

Dah 2 kali makan kat sini, second time cuba roti naan cheese, ok..sedapz cheese banyak… kuah still fail sebab maniiissss…. at the same time, i oder juga mee sop dia… ouii… sedapz juga.. gambar tak de sebab malas… so, moral of the story..is… warung roti nan best tapi kalau nak lagi best bawak kuah sendiri….. teeheee! 😛

*p/s. sape nak pergi sila tgk kat blog budak comel tu ek.. siap gigih letak map…

2 Responses »

  1. hahaha u dh pegi!! nmpk sgt i dh lama x bukak ur blog since xleh bukak kt ofis. last week i ada g mkn gak.. yummeh!! yer yer ayam dia kurg tandoori. my hb ske sambal dia. siap mintak tmbh 1 mgkuk extra. hahah

  2. yup.. dah a few times pergi… my mum and i likes it but my bro and his wife absolutely hate the place… hehe sebab masakan diaorg terlalu manis for them… hehehehhehehehe… mmg lawak… 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>