Makan-makan cariii pasaalllll ~ Lavender, Bukit Indah JB

Makan-makan cariii pasaalllll ~ Lavender, Bukit Indah JB

Masa tak kerja hari tu, aku dengan bini juntai sakan merayap kat jusco bukit indah, berejam kitaorang mentawap kat jusco tu… beli nye tak jugak… sajek je cuci mata… puas hati! Sebelum tu dah siap-siap mentekedarah kat lavender…

chickychopp

Ini bini juntai order…. chicken chop and ice lemon tea… ok lah rasa dia… tapi not my favourite la…

haninesechikyrice

Aku ala-ala mengidam nak makan hainanese chicken rice….. NYUM! sangat nikmat dapat makan… sambal dia adalah super shiuk pedas…

Lama tak pi lavender, menu dia pun dah berubah…daripada booklet kecik, dia dah streamlined jadi menu kecik….. nasib baik favourite aku ni masih lagi ada….. ┬áRega nasi ayam RM15 and chicken chop ┬áRM18, itu belum masuk dengan rega air and tax kejadah semua ek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>