Makan lagi baguss…. – Ayam Masak Lemak Cili Api Tempoyak

Makan lagi baguss…. – Ayam Masak Lemak Cili Api Tempoyak

Ini lauk last week agaknya… simple je, ayam masak lemak cili api tempoyak… tapi aku mengaku lah sebab aku yang masak kan… tak berapa sedap.. haha.. nasib baik tak keluar belanja sampai RM200++ kan? Yang makan pun cuma aku, so tak de lah seksa orang lain…. seingat aku…….. tak de orang lain makan lauk aku tu, kalau ada pun…… parents aku… so nasib lah, so far tak de complain except that it’s too pedassss! hehe..

2 Responses »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>