Like you’ll never see me again

Like you’ll never see me again

Tadi pergi tengok papadom….finally! Tak de lah best giler babi… best je, some part macam geli sikit…overall menghiburkan.  Hari ni aku stress dengan laki aku… suka cari pasal tau mamat tu… kadang-kadang rasa macam nak cekek leher dia, biar dia senyap…. Biasa lah aku, kalau emo, terlebih-lebih, kalau tengah sayang pun over nak rak… Anyway… bila dah habis rasa nak bunuh dia.. rasa bersalah pulak kan… kesian laki aku… he can’t help being himself and annoy me… hehe

Aku nak mendedicate kan lagu ni kepada dia….(sila lah muntak ijao..) You jangan nak purak-purak tak paham YANG! I know you sometimes sneak in here to read apa i tulis…. Heh… knowing men, aku rasa dia tak kan bukak pun link youtube tu…. Lantak lah… aku nak syok sendiri, feeling romantic…. jom join aku!

YouTube Preview Image

P/S. Kenapa orang suka bukak kasut bila tengok wayang, pastu tak sedar kaki dia bau melantong?! Mencik tau! Mahal aku bayar duit tiket, tak sangka siap dengan bau aromatherapy istimewa……!

One Response »

  1. :).. stuju dan stuju dan stuju..

    apa yg aku stuju, hehe kengkadang too sayang, kengkadang too annoyed..

    being women full of hormone concoction i thought it’s our priviliges apa, hahaha, but most of the time love triumph annoyed, betul tak, hehe

    wokeh, saya nak tido, bubui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>