Let’s get on a magical ride…

Let’s get on a magical ride…

desaruaug2014

Heloo…orang yang anda cari…….haaaaaaaa tu dia intro, macam calling hp pulak dah…. Fuiyooo, lama giler tak hupdate blog. Azam nak update hari-hari masa bulan puasa pun ke parit…(apadaaa….patut azam tak tinggal terawikh… 😛 ) sebab ujung-ujung kena pi KL selama 4 hari sebab ada urusan yang tak dapat dielakkan lepas tu bila dah balik…teruih malas… Nak on lappy malas, nak pikiaq untuk menulis malas, semua benda lah aku malas…yang rajin makan dan tidor jek… tapi kat kat FB and Insta rajin…hihi…. sebab senang kan, pakai HP jek…

Lagi satu malas sebab ada je haters dan stalkers yang kepohci nak ambik tau tentang kehidupan aku kan…? Biasa lah manusia kalau kurang kasih sayang memang ada kureng sikit perangai, adab dan mentaliti mereka…so kita-kita ni yang waras, kenalah bersyukur dengan apa yang ada dalam hidup kita. Hidup mesti diteruskan…..bak kata, Nora Danish…’Kita enjoy!!’ Nanti kalau rajin, aku tepek lah gambar2 yang tertunggak tu…. Eleh, aku tau lah, even kalau tak ada orang yang sudi tingok pun, aku penat hambek gambar tu tau… nak padam, sayang….tapi dah memenuhkan memori HP ni, so let’s tayang dalam belog pulak lah… Dah terlanjur ada orang tuduh aku manusia yang berlagak, let’s kita riak…!! hihihihi……

Adios…..nanti kita jumpa lagi….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>