Lembu hisap susu, Chothi Bai dapat nama (and steam free..)

Lembu hisap susu, Chothi Bai dapat nama (and steam free..)

Salam semua….

Hari ni aku jumpa gambar menarik dalam Metro… biasa.. gue dengan tabloid tak dapat dipisahkan… siap kalau habis sokkabar ni, aku marah dengan minah indon yg jaga kedai tu… Aduuhhh, lain kali simpan ya, awas lu kalau abiss! hehe… gengsterism aku… Anyway, aku tak koser nak pergi scan sebab dah pagi buta and nak buat taik mata jap lagi, so ambik gambar jek lah, kualiti kureng sebab dah ngantuk (alasan, padahal memang malas and tak pandai..)

Sigh… apa nak jadi jaman sekarang ni…. lembu pun dah pandai nak protest tak moh menetek kan anak dia… atau puuunnnnn…. si aci ni yang gatei2 nak suruh baby moo ni hisap tetek dia..? Euuwww… geli ketiak aku…. buat nye baby moo mood tak baik, dia rentap tetek aci ni, hambek kau… tak de sebelah tetek…  bongoks tul lah… Apa pun aku jumpa gambar yang lagi x-rated dekat blog mat salleh… tau lah bulan puasa tapi i can’t resist… sorryyyy!!!!!

Chothi, Chothi…..

3 Responses »

  1. Pingback: Secret Recepi Revisited…..Jeng, jeng, jeng…. | So called chronicles of my life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>