Lasagna ku tak menjadi

Lasagna ku tak menjadi

Remember when i said i wanted to make lasagna and then ada hal tu yang buat gue gaduh tumbuk-tumbuk, bom sana bom sini ? Well this is it….. hehe…. memang lama betul kan dari saat aku mengentan dengan laki aku yang patut kena bom atom tu dengan aku ACTUALLY membuat nye? Aku rasa ada lah dekat sebulan lebih…. LEBIH dari sebulan lebih lah …. hehe…apa nak buat..mood tak de, tak kan nak paksa nanti ada aku hempuk benda tu ke tanah… Sebenarnya, aku tunggu jumpa pan lasangna yang sesuai, so bila dah jumpa… aku masak. 😛 Nasib baik lasagna sheet tu bukan jenis cepat basi kan? tapi kesian kat lasagna aku ni, dia tak cukup kain lah…. biasalah my first try, resipi pulak ikut sedap kepala sendiri, tu yang jadi macam ni… nasib baik sedap… hehe (puji diri sendiri..)

Resipi malas lah aku nak type, cari ler sendiri kat internet tuh.

lasagna

2 Responses »

  1. Weiiiiiiiiiiii,

    Lahanat la nih, taime aku nak diet2 ni dia pi post resepi lasagna bagai.

    Takpe la, hobi aku skrang sejak diet ni pun , tgk buku resepi, aku tgk jelah gambar lasagna ko ni ye. Esok aku dah kurus kering macam Kate Moss aku trn JB, ko buatkan utk aku 5 BEKAS tau…..

  2. muahahahaha…(ketawa jahat nih)… ko ni apahal diet? tau tak diet tu ialah DIE with a T? Lagipun bulat tu comel… and bulan depan dah poser beb! hehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>