Kumpul duit nak pergi haji ke apa?! ~ Meraban on 02/12/2009

Kumpul duit nak pergi haji ke apa?! ~ Meraban on 02/12/2009

Sarapan hari ni, meehoon goreng, sambal teluq and paru goreng secoet,

bfast-21209

harga RM3.30……………………… RM3.30! Alasan minah tu, barang semua naik harga. Hmmm… ok i get it, bawang naik harga tapi meehoon tu goreng kosong ok, tak de binatang whatsoever! Paru tu pulak sangat sedikit and the telur? was of gred C, gila tak, harga sarapan je dah tiga hengget lebeh, tak termasuk air? Lepas tu minah yang jual ni, ada hati tanya aku, kenapa dah lama tak datang….?

Ini cerita lain, hari ni en. laki tengok aku and tanya, sejak bila pakai celak kat kening? Aku: Huh? Apahal? Punya lah tak prihatin, bini dia dah lama menconteng arang kat muka sendiri pun tak sedor… chit!

kening

berangan macam cantik sambil ambik gambar seorang diri didalam kereta adalah penawar kebosanan tahap gaban yang efektif dikala kena jadi jaga tunggu dalam kereta…. hihi… patut lah minah cashier kat tesco tu tanya aku hari tu, ‘anak akak eh?’ sambil tunjuk kat laki aku….. ko tengok aku punya frown line, macam kawah terdalam kat lautan pasifik…. :(  uwaaaa…… NOT!

2 Responses »

  1. hoh, tak patut minah cashier itu, aku pun ada kawah tu gak kat dahi, hehehe, takpe, wise line bak kata aku (padahal baru cipta beberapa second ni aje, hehe)

  2. hari ni bila aku pikir balik, aku kesian kat budak tu sebab dia malu yg amat sampai merah padam muka dia bila aku cakap’ husband i lah!’ tapi on that day itself, nasib dia lah, aku sudah keluarkan muka garang aku…. ramah tak bertempat… hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>