Komen dari koneksepoi2 – Warning 18PG/SX

Komen dari koneksepoi2 – Warning 18PG/SX

 


melayu suke tgk org maju except julie bastard

tetekjuliekapoom.com x
[email protected]
110.159.230.244
Submitted on 2012/04/06 at 1:12 am

biasa la kau dtg makan tmpat famous,kepunyaan owner MELAYU pulak tu..then kau makan cakap rasa macam longkang,kenapa kau lepas food poisoning x mati trus je.. bising lak..org lain makan sedap je..ko sorg je cacat,kesian mak yg lahirkan kau.. kalau family kau pn ckp x shedap,maybe cacat gak kot3 …hahaha kalo da xsedap,xyah la nk ckp mcm tu,wtf la.. org melayu tu cari rezeki bukan mcm ko sibuk nk condem org tu org ni bagai.. kau pn masak bkn btol pn,mcm taik je..pecah kepala ko kang

Approve | Reply | Quick Edit | Edit | History | Spam | Trash

Hari ni aku nak share dengan korang satu comment yang aku terima pasal restoran 6 jahanam ni. Sebenarnya aku dah malas nak defend apa yang aku tulis pasal tempat ni. Aku rasa aku tak perlu explain myself. Hanya orang yang IQ rendah dan pemikiran sempit saja yang tak akan paham apa yang aku tulis. So.. be it, nak maki aku macam-macam…silakan… Aku rasa ini semua gengster kg dusun senibong wannabe.. tak pe lah korang pun nak glamer, so aku bagi chan la…

Since lu dah mengaku konek lu tu ala sepoi-sepoi dan lu maki gua BAIIKKK punye,  ini jawapan gua :

Orang yang batang pelir panjang sejengkal memang loser, nak-nak pulak yang suka cari gaduh dengan perempuan kat dalam blog, bagi komen under annoy-nymous,  berani setakat dalam blog je la, ugut nak pecah kan kepala gua, lu ingat kepala gua tak bayar zakat? Laki gua bayar BAI! Lelaki jenis apa lu ni? Ugut-ugut perempuan, memaki hamun keturunan gua, kalau restoran kesayangan lu tu famous sangat, apa lu takut setakat blog picisan gua ni….

Gua makan kat situ bukan lu yang belanja, gua BAYAR pakai DUIT, bukan batang pelir sejengkal lu. Bila duit wa dah keluar beratus-ratus, lepas tu makanan dan servis tak memuaskan hati, gua punya pasal lah gua tak puas hati! BAI!, gua masak memang terus terang la, kadang sedap, kadang tak sedap tapi gua bukan tukang masak restoran ‘FAMOUS’, so, non-issue sebab tekak sendiri mau makan. Lain lah macam lu, selalu makan taik (lu sendiri yang cakap..)

Kesian lah lu BAI.., lu gi cari ubat kasi mantap batang pelir lu lagi bagus….

4 Responses »

  1. aiii x abis lg kn maki dgn org pasal kedai mkn tu?? hahaha timakaseh pd seme yg memaki.. sbb kitorg kompom xmo g try. almaklum.. takut kena maki gak. hihi hidup melayu!!!

  2. biasa lah sarah, restoran ‘famous’….ramai (masaalah nye ramai ke?) yang bela… i think ini kerja orang yang sama, tak tau lah apa motip dia nak maki-hamun family i kan..? apa pun terima kasih lah beri kitaorang pahala free…. hihi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>