Kiwi Bantut..

Kiwi Bantut..

Sebelum ni, dah ada orang cerita dalam blog, lupa plak blog siapa…heee. Jumpa menatang ni masa pergi tesc0 hari tu… tengok harga, dah slash down to 50%, nak clear stok ler tu…. rembat satu kotak, nak cuba rasa buah yang bantut ni…

First time jumpa kiwi yang kenonet macam ni….(ke tangan aku yang giant..?) kiwiberry ni tak de bulu, and rasa nya SWEEEEET! tak macam kiwi yang besar gedabak tu, walaupun manis masih ada rasa masam… (apa da.. berbelit2..)

TAPI kan….. agaknya dah memang sifat kiwi la, dalam pada manisssss ni kan…. dekat dengan dia punyer tampuk tu..rasa pahit la…. aku rasa that is natures way of reminding us….. MAKAN JANGAN PELAHAP….. hehe

See…. macam makan siput sedut plak…. 😀

 

2 Responses »

  1. ermmm sedap lah…pk pun beli yg tesco diskaun 50% tuh…dah reject kut…sedap lagi kiwi besar..anyway thanks for ur info..

  2. bukan reject tapi clearance sale sebab buah tu dah over ripe. Daripada tak de orang beli, baik diaorang turunkan harga, see u dgn i dah beli…. 😀
    Ntah, rasa yang kenonet ni lagi sedap kut, selera masing2…
    Thanks for coming here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>