Kedai Makan Rahmat, Kg Pasir Putih, Pasir Gudang

Kedai Makan Rahmat, Kg Pasir Putih, Pasir Gudang

Vaahhh… tajuk macam promising jek aku nak bercerita pasal tempat ni kan..? Non-ado! Aku just nak kompang yang hari tu aku telah memaksa dua orang tua supaya teman aku makan kat sini… sebab …. aku teringin nak makan and what better way than to force orang yang ada duit to share it with you… muahahahaha —->evil laugh and broott 😛

Kali ni makan murahss pulak, RM50. Mungkin yang pi makan tu simple jek tak de order udang ke apa… hhmmm….that day ikan siakap tu dia goreng tak garing sangat macam selalu , so it was juicy and drool~licious. Nak pulak aku dah pesan kat mak aku soh bawak cili padi hiris… berasap and berminyak muka aku makan…senyap jek, kepedasan…

Kedai ni kalau time lunch memang sentiasa penuh tapi jangan risau, servis nye pantes bangat! Tak sempat le kau nak menyirap, ikan siakap dah terbang depan muka…nasi ke air tak sempat sampai lagi … Ko mampu? Menerbang kan ikan siakap goreng depan muka..?

Ok itu saja… tata! 😀

Ending macam taik..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>