Kambing jua pilihan ku

Kambing jua pilihan ku

Entry tak de faedah sebab rasa macam dah lama tak post apa-apa… so kasi tepek la gambar pi makan kat hadramawt…. Ini pun amek gambar sebab my amma yang ingatkan.. kalau ikut kan aku, malas.. sebab tu lah makanan yang dirakam kan ala-ala kena baham dengan beruang lapar… (alasan… padahal pakai kamera hp yang cikai..)

Pi makan time lunch, tak teringin plak nak makan nasi sebab boring … so order ini – nama dia minced lamb… datang dengan roti yang bagak itu… sedap! Tak caya? Tengok tangan amma saya, laju macam dalam matrix, aksi menyumbat minced lamb ke dalam roti untuk dibaham….

Ini lamb kebab – favourite my amma… aku nak tulis boleh mendatangkan orgasma berganda but since nanti refer to mak sendiri… alah… wtf! aku dah tulis pun… deal with it… haha.. seriously, kebab ni makan time panas2.. memang adalah nikmat!! SEDAP!! DOn’t be fooled dengan rupa dia yang macam taik setongkol tu…. haha…

Btw… rega kebab kambing RM22, rega kambing hancur RM18…. lebey kurang la… aku ingat2 lupa… sedap and konyang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>