Jom Makannnnn….. versi Hadramawt..

Jom Makannnnn….. versi Hadramawt..

Hari tu aku bawak mem aku pergi lunch kat Hadramawt, Pan Pac. Kitaorang just order the hummus and the mixed grilled stuff yang aku pun dah lupa apa ke nama dia….. it was delicious! Especially the chicken and fish…. sangat terasa marinate dia tu… minum teh arab yang ada daun pudina tu lagik…. nice…..

Gue sudah lupa plak berapa harga grilled ni, dalam RM30++ lah, berbaloi2 sebab aku makan dengan mak aku, berdua, perut sudah kembong kekenyangan…. itu share tu, bukan sorang sepinggan….

Sekian. Itu saja kisah makan2 untuk hari ini… Tak de apa nak komplen kat hadramawt, servis cepat, makanan sedap (kalau tau nak pilih apa) walaupun waiter jantan arab tu ada kekwat sikit tapi dia buat kerja cepat dan tidak menyakitkan hati… Syabbbasss bette!

4 Responses »

  1. yup.. sudah..check it out… tinggal nak check out the kedai saje…. menu, boleh tahan, harga a bit murah than hadramawt, nanti sudah pergi boleh komen.. hihi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>