Jom Makan Sepagettiiiii….

Jom Makan Sepagettiiiii….

I made this on monday (i think.. tu lah padah, bila suka backdated kan?) first time buat pakai passata and not the usual tomatoes in tin…(btw aku nak riak nih… aku tak suka buat sos sepageti pakai instant nyer…semua buat from scratch ek, bukan susah pun.. Even when sometimes rasa sos aku tak sedap! hehe…) Aku rasa pakai passata lagi best la…. so next time kalau nampak passata kat cold storage ke mana2 kena rembat 2-3 kotak, simpan buat stok… hihi.. Seperti biasa kalau buat nih, mesti banyak leftovers and makan the next day for lunch AND dinner…. tak baik membazir…. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>