Jawapan ku untuk mu…

Jawapan ku untuk mu…

Dear Fafa,

I biasa nya kukus apam dan yang sewaktu dengan nya menggunakan bekas plastic yang biasa tu tapi for this apam blossom i guna bekas bulat aluminium ni… saiz in cm i kurang pasti. Kat Tesc0 sekeping dalam RM0.99, kalau tak naik harga la…

Sorry le lambat balas, bila balas buat post pulak tu tapiiiii….aku tak reti nak letak gambar kat dalam komennnn…. hihi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>