Janji tinggal janji…

Janji tinggal janji…

Salam uolls… hahaha amacam tajuk? Kelass kenn? itu lah dia janji aku yang nak menghupdate blog ni kekdah nya…. tapi tak hupdate jugek…. Ntah la, kemalasan tu kadang-kadang melampau ok… Ye lah walaupun aku ni ada berapa sangat lah reader kan…. tapi ada jugaks yang carutskan aku sebab tak berupdate….

Itu belum reader-reader hapak dan bacin yang ntah datang dari mana dan carutzkan aku sebab tak suka baca apa aku tulis… panas membara hati bila aku baca komen-komen bacin ni… Hey, ini blog aku ok, aku BAYAR tiap-tiap tahun, sukahati aku lah nak komen ke, nak komplen ke, nak merapu ke…ada aku mintak ko sponsor..? Tak suka, tutup mata, jangan baca, ko baca aku tak jemput, tak de charge apa-apa…so blah la bai! And having said that, i realised that i don’t owned your stinky ass, so lantak ko lah bacin nak carutzz kan aku…. Mood aku baik, aku buat tak nampak tapi aku mood memang sentiasa tak berapa baik, lets berbalas carutanzzz sundelss…

 

sambil carutz sambil cium bunga... kelesss kan mokcik...??

sambil carutz sambil cium bunga… kelesss kan mokcik…??

Maaf mokcik teremosi sekejap sebab baru baca komen yang bacin la ni… aku post gambor orang parking kat kotak orang cacat pun ko tak pueh hati….. dok lah tanya aku, aku kenal ke idok tuan punye kereta, ntah2 diaorang tu memang cacat, berdosa lah kira nya mokcik ni dok carutzzzz. Masalah nye, keta ko ke sundel?? Ke ko tergolong kat orang-orang cacat otak yang suka parking kat tempat orang cacat..? Aku ni carutz sebab dah la parking kat tempat orang cacat, satu kotak boleh sharing is the caring ni….dengan tak ada sticker orang cacat tu lagi…. Haa… kalau betul cacat, mahap dipinta lah atas kelaharan mokcik tapi aku rasa ko memang tak patut bawak keta noks… parking kantoiii dan ko jonis tak paham bahaso.. kalau tempat dah penuh, parking la tempat lain, buat apa lah dok sengol-sengolan himpit jugak… ok lah.. itu saja lah carutanzz mokcik hari ini… besok kalau hati panas aku carutz kan lagi.. kalau mood molek, aku post gambor makan2 cari pasal…

Sehingga bertemu kembaalllliiiiiiii…. adios amigos!!!

P/s wordpress ni update segala benda, al-maklum mokcik dah tua aku tak gheti nak upload gamborrr…. cam harem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>