Jangan nak speku yang bukan2….

Jangan nak speku yang bukan2….

Aku tak paham dengan mentaliti some perempuan yang berskandal dengan laki orang…. Kenapa dia mesti nak tonjolkan diri dia kat wife skandal dia tu? What’s the motif? Tak tau malu ke? Tak cukup ke merampas laki orang tu, kau nak sakitkan hati bini dia buat apa? Kau nak cerita kau naik hotel sana sini dengan laki orang tu, buat apa? Tak tau malu ke? Tak payah lah nak mengadu nasib konon nya, kat wife tak bersalah tu, dah sendiri cheap sale, jual longgok, kasi test drive, bila jantan tu tak nak, kenapa mesti mintak simpati? Kenapa ada niat nak runtuh kan rumahtangga orang tu? TAK PERLU NAK BUAT BAIK, NAK BERKAWAN, KALAU NIAT TU JAHAT. Ingat je lah qada’ dan qadar, tak perlu balas dendam dan menyakiti hati insan lain.

3 Responses »

  1. dua-dua jahat… laki orang sebab tak sedar diri yang dia laki orang, yang perempuan sebab tak sedar diri yang dia bukan isteri laki orang tu, lepas tu ada hati nak naya kan isteri laki orang tu supaya dia pulak jadi isteri kepada laki orang tu…. hahahaha

  2. hoh… complicated….. maybe sbb perempuan tu xtao kot yg laki tu dah ber isteri….. tp kalo pmpuan yg baik, kalo dia tao lelaki tu dah ber isteri mesti dia putuskan rship ngan laki org tu… hurm… terang2 nmpak lelaki tu prangai x eloks… tp kalo prempuan tu still nak rebut kan lelaki tu nampak sgt itu adalah pmpuan gedikss…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>