Ini Bukan Nasi Lemak…

Ini Bukan Nasi Lemak…

Aku tak tau lah orang lain tapi kalau diri aku, perut yang lapar boleh mendatangkan kemarahan yang luar biasa…. EH! boleh tak ko cuba jangan nak berlagak macam saint sangat and cakap sabar itu separuh daripada iman and all… aku tau lah… what i’m trying to say is…. bila perut lapar, perkara kecik pun boleh buat hilang pertimbangan…. kadang-kadang, well… most of the time…. especially when you feel that you’ve been wronged and neglected or ada orang pilih kasih kan..? Yes.. judge all you want.. Aku tau its a buruk and hudoh nye tabiat…

Speaking of food, ini bukan nasi lemak tapi nasi putih biasa, lauk sambal tumis dan ayam goreng…. malas punya pasal le tu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>