Iftar day 5 – 03/07/2014 ~ Beef Kway Teow Cantonese Style

Iftar day 5 – 03/07/2014 ~ Beef Kway Teow Cantonese Style

Salam…. semalam tak berapa sihat. Kepala sebelah berdenyut-denyut sampai lah ke tulang belikat semua bisa dan berdenyut…. Banyak sangat pikir benda-benda yang tak perlu… Aku asyik lupa tentang ini….

Go easy

So….mulai sekarang, aku nak let go and let god…. insyaallah…

Masih lagi dengan konsep mee sebab stok yang beli hari tu tak habis2 lagiiii……… huhuh… So, malam tadi masak Beef Kway Teow Cantonese style….ini macam yang jual kat Hwa Mui Cafe dan IT Roo kat JB tu… hehe sama je rasa..sedap dan puas hati makan…

cantoteow

Makan dengan cili padi potong rendam dengan cuka…pergghhhhh! Berdesing-desing telinga aku, kepedasan…tapi sedapz!

cantoteow2

Ini version kurang sayur, mak aku punya la… Orang tua tu tak suka sayur so, terpaksa aku pilih2 kan kurang sayur… hehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>