Iftar day 4 – 02/07/2014 ~ Beef Char Kway Teow

Iftar day 4 – 02/07/2014 ~ Beef Char Kway Teow

Another simple dish today sebab i is tak kuasa nak masak yg rumit2… Tak tau lah kenapa semenjak dua menjak ni… jiwa tak tenteram… asyik nak meroyan je…. dah cukup benda2 lain dalam hidup aku mendatangkan angin meroyan, so dari aku bentan dan keras kejung meroyan sebab penat dan kepanasan kat dapur, lebih baik masak yg simple…. Enjoyz tengok gambar ek..?

Aku guna daging batang pinang so daging nye lembut dan tak liat, yang paling penting tak perlu masak lama2 untuk empuk kan dia… hihi

charlembu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>