Iftar Day 3 – 030811 ~ Roti Jala & Kari Ayam

Iftar Day 3 – 030811 ~ Roti Jala & Kari Ayam

Hari ni terbayang-bayang nak makan roti jala… balik kerja gigih bancuh tepung and masak kari… Nasib baik tengahari tadi hujan lebhat giler.. so petang tak lah panas sangat and it was bearable berdiri depan dapur yang panas itu… Sayang nya, kari aku kureng menjadi.. pulak… entah lah maybe sebab dah lama sangat tak masak kari, muahahaha… >:) ¬†apa pun puas hati dapat makan roti jala masak sendiri… burrpp! kenyang alhamdullilah…

* Edited to add : Lepas dah bergolek-golek atas katil, pi alter kari tadi, tambah air sikit, tambah garam, perisa – godek2.. walla.. passable nak masuk tekak la… hihi biasalah bolan poser bukan nyer boleh merasa time masak kan..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>