Iftar day 29 – 290811 ~ Secret Recipe, Bukit Indah Jusco….

Iftar day 29 – 290811 ~ Secret Recipe, Bukit Indah Jusco….

Merasa last day of iftar kami pakat anak beranak pi berbuka kat luar… sebab terawikh pun dah habis… so my maman and dad buleh ikut sekali… My murah hati brader belanja tadi… murah rezeki…. kena selalu buat nih..! So this is some of what we had just now…

Grilled Chicken with Blackpepper sauce – pilihan 2 warga emas…

Owner loket burung Hantu ni, choose fish & chip…..

Toke choose chicken cordon blue… Diaorang ni semua pilih safe choices…. yang memang dah tau sedap sebab dah biasa order… tak exciting langsung …. makan ler benda yang pelik2 sikit… senang aku nak caras/ngecek… heheh..

Haaa.. ini apa aku order, chicken in green thai curry… apa..? biasa jek…? tak biasa bagi aku beb! Aku tak pernah rasa green thai curry…sedeh kan? So order ini… sedap! Ayam kaler hijau adalah pelik tapi rasa sedap… Set ini datang dengan nasi dan juga menatang ni…

Acar dan tembikai potong… acar tak sedap, a bit masin, tembikai tak makan sebab nak makan dessert… american brownies, cheese brownies and green tea cheesecake… buruk lantaks…. oh well… lepas tu pergi daiso, jalan-jalan abeskan duit… beli peeler yang boleh buat kerabu betik tu and silicon pastry brush… murah kan.. 5 hengget je satu, harus lah menggila beli menatang yang bukan2… sigh…. sok nak raya tapi aku sambut sorang… boring.. so nak end this post abruptly… (tetiba emo nak mampus… :(  )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>