Iftar day 28 – 280811 ~ Ketam yang Kecundang….

Iftar day 28 – 280811 ~ Ketam yang Kecundang….

Hello… hari ni aku tak masak, my maman masak.. ketam… tapi malang nye, ketam tu kecundang sebab tak sedap… so no pictures…. Mampuih la mak aku laser kan aku lepas baca ni.. heheh.. ayat stended dia mesti, ko tu besar gajah dulu makan apa yang aku masak tau..! hehe dah tau lah ayat maut dia tu… So makan adalah macam tak puas… sebab tak mengikut kehendak… korang pernah tak macam tu, bila kau dah bayangkan sesuatu tu macam mana rasa dia and then bila kau rasa it’s completely the opposite..? Kecewa kan..? So…. aku adalah pergi lagi ke Papa Rich… huahauaua… konon pergi sini sebab kecewa…….alasan brengsek sebenarnya…memang nak makan kat sini pun… 😛

Return untuk makan mee kari yang super delicious ni… pada aku la… dap,dap!

Ini ada orang tu order, nasi lemak, nampak macam sedap, aku tak rasa pun sebab dia kedokot… bagi aku makan kacang je..sebab dia tak makan kacang… Disamping makanan diatas, aku juga telah mengoder otak2 dan pau. OMG, aku dah jatuh cinta dengan pau itu.. sangat gebus and sodap! Sorry tak amek gambar sebab pelahap sangat nak makan sampai lupa…. hehe 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>