Iftar day 25 – 250811 ~ Mee Hailam

Iftar day 25 – 250811 ~ Mee Hailam

Tak de mood… merudum, muram, boring semua ada… Masak mee hailam sebab nak habiskan stok and also sebab paling senang nak masak… My mee hailam tak banyak binatang sebab tak defrost, so by the time aku masak semua keras bedentung lagi.. tak koser… letak fishball and fishcake sajork and letak sawi, daun kucai and taugeh.. ok lah tu banyak sayur… bulan poser ni my bowel movements suffer lah… dah lah kurang minum air, kurang makan sayur, jadi dia pun agak kekerasan… pity my ahole… 😛  bebual taik dan montot piuler… sorry … Just jangan bayang kan lah kan… see mesti korang bayang kan… padan muke sape suruh..? muhahahaha…

Ramai orang komplen, mee ni masin… apakah? Aku makan ok je.. tak le masin SANGAT.. masin sikit je… Kalau anak dara masak masin sebab berangan nak kahwin, aku mak dara..? adakah bermakna aku berangan nak kahwin lagi sekali..? hahahahaha nehiiii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>