Iftar day 20 – 300810 ~ Lemon Chicken Hampeh!

Iftar day 20 – 300810 ~ Lemon Chicken Hampeh!

Hihi… yeye kelapa aku cakap tak nak pergi bazar ramadan, parit lah! Weekend ke bila ntah, pergi bazar xtra, hambek kau… sudah jatuh cinta dengan ayam golek seorang pakcik…bukan dengan pakcik tu! Dah berapa kali beli, tak dapat pergi, sanggup kirim dengan orang…muahahaha! Buruk! So, hari isnin, aku TERpaksa masak sebab asyik nak beli ayam golek, ingat duit tu datang golek2 ke masuk wallet?? Nehii! Aku teringin bangat nak makan ayam masak lemon yang kat tepian tebrau tapi en. laki dah banned kedai tu, sebab harga yang melampau mahal… So, aku menjadi mangsa keadaan, tak dapat makan ok?? Gigih cari resipi kat internet and dah pernah cuba tapi tak menjadi noks.. Not up to my expectation githoo… So kali ni, gigih cuba lagi, resipi lain kot, ke aku main taram ikut suka kepala aku ek..? hihi… PUN  TAK  MENJADI… huwaaaaa :( Mencik! Sapa lah yang baik hati nak masak lemon chicken yang sedap kasi aku makan ek..? 😛

Alas meja pakai sok khabar, ekonomi dan memudahkan kerja nak mengemas. PLUS, kalau makanan tak sedap, boleh makan sambil baca paper… haaa.. bagus kan? Multi-tasking kepala dongga…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>