Iftar day 14 – 12/07/14 ~ Nasi Ayam…..

Iftar day 14 – 12/07/14 ~ Nasi Ayam…..

Hoh, dah pukul 3.40am….mata dah mengantuk giler tapi gigih nak update blog… Dulu time sekolah tak de pulak aku gigih nak siapkan homework macam ni…kat tempat keje pun sama, tak de makna nye aku nak gigih keje overtime nak siapkan keje kalau tak ye ye…. Short update, sebab aku nak me riak kan gambar hidangan iftar hari ni…. Sedap gilersss… I LOIKE! ┬áJom tengokzzz….

nasi ayamku

Dah tak larat le..nak menaip resepi bagai… sama jek macam yang sudah2… pi le cari kat archive ek… Kali ni aku panggang ayam tu, bukan goreng….hasil nya sangat menakjubkan sebab sangat sedap! Hahahahaha…sendiri masak, sendiri puji… poyo! Dah ler..nak titon..ngantuk sangat.. sebelum tu, hamekkkk satu lagi gambarrzzzz….

nasi ayanmku2

p/s…tambah lagi sikit. Edit lepas baca tadi… aku tak suka nasi ayam kaler kuning…tak steam, tak minat, tak sedap….. Ok..sekian terima kasih…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>