Iftar day 11 – 110811 ~ Lemak Kerang Rebung & Peria Katak goreng

Iftar day 11 – 110811 ~ Lemak Kerang Rebung & Peria Katak goreng

Merasa almost hari2 nak makan lemak cili padi….. actually masak lauk ni sebab ada balance kerang rebus hari tu, sayang pulak kalau tak masak… so kebetulan ada rebung, masak lemak cili padi je la… peria katak tu pun sebab aku takut benyek, lama dah beli, at first nak buat ayam goreng kunyit tapi kacang panjang yang ada tu dah tak boleh nak makan, aku ganti jek la dengan peria katak ni… not bad jugak rasa… but then aku memang suka sayur peria….

Lemak Kerang letak rebung, sedap… makan bertambah-tambah… mana lah tak bertambah debab?

Peria Katak goreng with Ayam goreng kunyit, pun sedap… Alaaa… aku, asal makanan semua sedap lah…. nyampah..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>