Iftar Day 1 – 110810

Iftar Day 1 – 110810

Salam…

Hari ni berbuka puasa dengan lauk pucuk labu dan labu2 nya, masak lemak cili padi. Udang pun enterprem sekali. Ayam goreng berempah dan kuih~ karipap pusing. Walaupun karipap pusing tu tak berapa nak pusing tapi not bad lah for 1st attempt. Aku nak gak tepek gambor nye tapi kamera tak dok, too bad lah kan. Yang ada gambar aku masak pucuk labu masak lemak letak keledek jek…Ulangan tapi jadi lah daripada tak dok… Selamat menjalani ibadah berpuasa every body!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>