I am so blessed, alhamdullilah….

I am so blessed, alhamdullilah….

Hari ni aku rasa aku lah manusia yang paling bertuah…. memang lah setiap kali bangun tidor pun rasa syukur tapi hari ni rasa macam so blessed and happy… Nak tau sebab apa sebab …..

liliesmaksem

Ada kawan bagi aku sejambak bunga lily… hehe… Dah try upload tapi aku tak tau lah apa angin wordpress ni gambar aku semua tak leh nak upload… pastu malam plak adik ipar aku belanja tengok wayang – dia dapat ticket free – tayangan perdana, hantu mak limah 2… actually that’s not the name of the movie tapi memang kira sambungan dari hantu mak limah la….. story dia biasa lah macam cerita2 melayu yang lain… ada yang lawak, banyak yang mengarut….

Ok lah aku nak chow dulu… tak puas hati betul lah wordpress baru ni…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>