I am humbly (bukan grumbly) at your service… hihik..

I am humbly (bukan grumbly) at your service… hihik..

Gambar tak de kena mengena dengan cerita hari ni… Tadi my maman jatuh/tergelincir and broke her little pinky toe. Dengar macam lawak, memang lah lawak kan tak kena kat diri kita but yeah..she broke the pinky toe tapi mak gua ni brutal kan… sakit2 pun tak reti nak dok diam2, mengenlenyor jek keje dia… so bedung kat kaki dia sudah kembang lah, apa lah dia komplen.. hari selasa ni pi hospital nak buat plaster, tadi pergi tapi saturday half day agaknya, so tak buat lah…For the time being, her pinky toe is in temporary bedung jek la… and the bedung sudah kembang.. Respek betul kat mak aku ni, pinky toe tu bukan hairline fracture but memang patah betul. Nampak kat xray tulang tu patah, terpisah…ishhh mesti sakit, boleh plak orang tua tu dok rilek2..kalau aku, mau dah lebam muka tahan sakit… Btw, meehoon kat atas tu was my lunch on one of those days last week… tak berapa sedap.. jujur beb.. masak pun macam malas, rasain osmosis kepada masakan, rasa terus ke parit… Apa lah rosak bahasa aku hari ni.. paham ke korang yang baca ni..? Arrghh.. watevs la..

Actually, aku pun tatau apa motip aku update ni sebab tak de idea nak membrok-brek… Aisehman.. boleh plak time cuti2 ni mak aku kecederaan.. kalau tak, boleh ajak dia jalan2 teman kan aku…. So…seminggu dua ni, mak minah, i am at your service…. tapi tak bleh lebey-lebey haa… jangan nak buli gue plak.. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>