Hoyeeeee! Jumaat cuti…..

Hoyeeeee! Jumaat cuti…..

If you still don’t know, Malaysia menang piala Suzuki (the 1st time in so many years to menang something) and true to the Malaysian way, the prime minister announced that FRIDAY is a PUBLIC HOLIDAYYYYY!!!!! Yayyyyyyyy!!!!!

See, sebenarnya i bukan teruja sangat pasal menang bola tu, i teruja kerana FRIDAY is a public holiday….. and I don’t have to go to work….. heeeee…. 😀 Teruks ek? Lately ni (konon lately..) memang tak suka nak pergi kerja, sejak dua menjak ada pompuan psycho yang suka cari pasal dengan i, workplace has become a nightmare. Hari ini, jari di tangan i terseliuh masa handle case file psycho itu…. see bila hati tak suka…. jari and tapak tangan pun boleh terseliuh… I’m not kidding about the pain..

Arrggghhhh…. besok psycho naik cuti, file dia ada 2 yang tebal nak mampus dan susah (for me..) nak settle kan… Last week, dia henyak file2 itu di meja i without realising that i pun akan chooti juga…. so besok i harus tebal kan telinga, dengar her nagging in that annoying sing song langau voice…. erkh!

BUT….. on friday, it’s a holi, holi, holidayyyyy!

Muahahahaha….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>