Hek elehhh, renovation plakk!

Hek elehhh, renovation plakk!

Hari tu aku teringin nak makan kat Marrycekelat (brown lah tu..) yang kat angsana, sekali bila pergi, renovation plak!!!! Ingat nak pi second option, asam pedas station kat bawah tu…pun tutup… nak makan kat foodcourt kat luar tu…. tutup jugaakkkkkkkk, tengah renovation….. hoh! TERPAKSA makan kat pijahoot… TERPAKSA OK!

plastter

Ini plater apakenda ntah nama eh… lupa mokcik.. ini aku yang order… sebelum tu dah habis mentekedarah fettucine carbonara, share lah dengan my maman….

peperonswich

Sebenarnya aku nak menunjukkan peperoni focacia sandwich (gitoo lah lebih kurang nama eh..) yang aku pegang tu tapi biasalah kamera cap ikan kering memang macam ni, dia pi focus yang kat belakang tu…. nyampah aku!! ┬áSemua yang order tu ialah on sharing basis ok… sandwich ni jek tak terabeh…sebab dah ketat puyut…. SEDAP dalam TERPAKSA….

Vavai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>